Macroexcursió

img_6347 (3)

Aquest cap de setmana, tot el Movi s’ha reunit per a anar a la Macroexcursió!

El cap de setmana del 4-5 de Febrer, totes les tandes del Movi, dels més petits fins als Joves, hem marxat a Calafell, a la casa de colònies Artur Martorell.

img_20170205_145643A les 10:00 del matí, ja havíem sortit de Sarrià,  disposats a agafar el tren que ens portaria a Calafell. Al arribar allà, i després de caminar mitja hora, vam arribar a la casa. Allà ens esperaven uns pirates perduts, dels quals haviem rebut ja uns quants missatges. Després de presentar-se, ens han dividit en grups i hem fet unes activitats d’ultramar. Abans de dinar, per això, cada tanda ha anat a instal·lar-se a les seus respectius compartiments del camarot. Hem dinat tots a la pista de fora, aprofitant el fantàstic sol que feia. Per la tarda, cada tanda ha fet la seva pròpia activitat. Després de berenar, els grups del matí, s’han tornat a ajuntar per a fer una dinàmica de participació, on hem discutit el futur de les festivitats del Movi com la Castanyada o la Cançó Nadalenca. Hem tingut un sopar mogut, amb una frenètica acció pirata durant l’àpat. Per a ja acabar el dia, hem fet unes danses triades per cada tanda, i hem acabat amb una discoteca a la bodega.

L’endemà, els pares ens han preparat una activitat fantàstica, la qual hem fet després d’esmorzar i fer-nos les motxilles. S’ha dividit el Movi en dos equips, que han competit per a guanyar el control del vaixell. La activitat ha acabt amb una persecució i rapte dels monitors, tancant aquells que eren atrapats a l’Assemblea. Els pares no només ens han preparat l’activitat de matí, sinó que també ens han fetr una paella boníssima. Poc després de dinar, tots morts de cansament, hem pujat als nostres respectius cotxes per a tornar a terra ferma.img_20170204_201847