Cançó Nadalenka

nadalenka-petits2

Aquest diumenge, hem celebrat un altre cop la Cançó Nadalenka!!

Com cada any, ens hem reunit a l’escola Joan Boscà per a passar una bona estona veient les actuacions de totes les tandes del Movi.

A les quatre de la tarda, hem començat arribar tots amb molts nervis per fer un assaig final i acabar de concretar, amb la nostra tanda, els últims detalls de la representació. Tenint-ho tot ja preparat, les tandes hem anat baixant mica en mica al teatre de l’escola Joan Boscà (on s’hi estava molt més calentet que a fora!!). A les cinc en punt, ja començaven les actuacions de la comissió d’Esbargiments, encarregats d’organitzar la Cançó Nadalenka entre altres events. Ens han cantat super-bé mentre ens feien reflexionar sobre l’Autoestima.nadalenka-g2

Durant l’acte, hem vist un circ, tions que es revolucionaven, cançons molt boniques i un munt de Mannequin Challenges. Ens han sorprès també ex-monitors de la tanda de Grans 2 (que avui celebraven la seva última cançó Nadalenka com a infants) que els hi han dedicat una cançó recordant tot el seu pas pel Movi. Com no podia ser d’una altra manera, hem fet una mitja part per a menjar torrons i fer baixar els nervis. Hi han hagut obsequïs  per les families responsables i de suport en varis ambits del Movi, i als monitors que tot just ho han deixat aquest any, amb els quals hem viscut uns moments molt emotius.

 

 

Amb aquest acte, tanquem l’any 2016, esperant poder emprendre l’any 2017 amb les piles recarregades per a poder fer un munt de coses més!

BON NADAL I FELICES FESTES A TOTHOM!

 

nadalenka-m2nadalenka-grans1