Què fem?

Al MOVI ens reunim cada dissabte al local de l’esplai, a la Casa Orlandai, un espai destinat a les associacions del barri de Sarrià perquè hi puguin fer totes les seves activitats. El curs comença el mes d’octubre i acaba el mes de juny. Les tandes es reuneixen de 17h a 19h. Els dissabtes es fan jocs i activitats, així com xerrades amb els nens i nenes, i cada trimestre totes les tandes van d’excursió un cap de setmana.

A l’estiu es fan colònies per als més petits, campaments pels de Mitjans, i els grans podràn triar entre ruta o camp de treball. Trimestralment editem la revista “El Campanar”, que reflecteix la vida de l’esplai, on hi participen totes les tandes amb diferents escrits, així com fotografies, reportatges del barri, entrevistes i entreteniments per a totes les edats.

Durant l’any celebrem tots junts diferents festes assenyalades. A principis de novembre celebrem la Castanyada, poc abans de les vacances de Nadal els nens i nenes participen activament a la “Cançó Nadalenca”, una obra teatralitzada on cada tanda té el seu número. A finals de febrer celebrem el Carnestoltes i finalment al mes de maig celebrem l’Aniversari de l’esplai.