Carnestoltes!

carnestoltes 2

Dormida a la casa Orlandai en honor al carnestoltes!

Carnestoltes 1

Aquest passat divendres i dissabte els infants del Movi de Sarrià  van celebrar el ja tradicional carnestoltes. Van començar a les 19:00 i van estar decorant la casa Orlandai fins a l’hora de sopar. La temàtica d’aquest any va ser el mar Mediterrani, que es va lligar amb la dels refugiats.  La decoració comptava amb animals marins de cartró cortesia de petits i cintes de color blau, cortesia de grans (i monitors). Un cop acabada la magnífica decoració varem anar tots a sopar. El sopar va constar de boníssimes carmanyoles, entrepans i derivats que ens van cuinar els pares i mares. Cal remarcar que es va sopar en grups de tandes mixtes i va funcionar molt bé! Es proposa des de l’assemblea de fer tandes permanents de diferents edats de tan genial que va ser.  

A la nit, ja sopats, varem fer una macrosessió de danses i balls. Més tard es va acabar d’arrodonir tot amb una vetllada on es va cantar de tot menys el cargol treu banyes. Cal apuntar que no és que no ens agradi el cargol treu banyes, és que no se’ns va acudir.

L’endemà al matí la tanda de grans 2, que comptava amb la multitud de 4 integrants, va convidar a pares, mares, infants i no tan infants a la millor xocolata desfeta que s’havia tastat des de la mateixa invenció de la xocolata desfeta (que ja és dir).  

En resum, doncs, una gran activitat que de ben segur repetirem l’any que ve!

Carnestoltes 3