PÀGINA DE GRANS II, “o ies, o nais, o bïùtiful”

Aquí penjarem tot el que anem fent durant el curs i que segur que us molarà trobar i tenir en algun lloc (o no, o si, que caiga un chaparrón)

Esplaiada!

Ei!!! Tots recordareu les grans aventures de l’esplaiada d’aquest any, va ser inoblidable, un fet que de ben segur marcarà les nostres vides. Sempre recordarem els balls del Martí Roca, la caiguda en bici de la Sandra, el concurs de menjar pastissos que va guanyar el Joan Orts, o l’espectacular cançó que es van inventar el Jofre i el Pol Escanilla per beneir taula. Llàstima que se’ns va espatllar la càmera amb aquella nevada que ens va sorprendre i es va perdre tot (oh no).

Però no patiu joves padawans, no tot ha quedat sense grabar!!!(oh si). Hem recuperat el remix que va fer el Ton de l’esplaiada!!!!!

Primer dissabte!

Recordeu quan heu hagut de buscar els vostres nous monitors perquè pensàveu que nosaltres ja no ho érem? quins temps eh, quan encara no sabíem els monitors i monitores… bons temps (o mals temps, qui sap, potser mals temps). 

Bé, el cas és que com qui no vol la cosa i així una mica a la babalà veu fer unes entrevistes i uns vídeos. Us deixem aquí el resultat (per cert, compte amb mirar molt a prop de la pantalla. Us avisem que les imatges poden ferir la sensibilitat de més d’un).  

Fotografía de cortesia: “Home calb i el gos sobre fons de Grans II” – obra a càrrec d’un fotògraf anònim.

IMG 20171030 WA0003

Ball nacional a escala Local – Versió Remix (la original molava pero no tant)

Entrevistes d’última Hora – Edició Invasió Alien