Mitjans 2

Quina millor forma de començar a omplir el bagul de records de Mitjans 2 que explicant un últim dia de curs? 

WhatsApp Image 2018 06 16 At 17.26.02

Aquest últim dia de curs, la tanda de M2 hem volgut fer un dinar de germanor perquè ens estimem massa i no voliem deixar que un dissabte normal omplís els nostres cors fins l’esperat dia dels CAmpAAmenTS!!!!!!!!! (quins nervis tu).

Per tant hem anat tots i totes a Montjuïc i així gaudir una mica de la natura mentres compartiem el nostre dinar… i qui diria que al final els munis ens portarien gelats de postres!!! VISCAAAA!! 

 

Però el que no sabiem és que la montanya de Montjuïc està maleïda………….. pel que es veu uns bruixots de l’any 1799 van encantar aquelles terres. -“Qui trepitgi aquests boscos o bé s’encongirà, o bé creixerà”- van dir (cosa que podeu comprovar en la fotografía. Ens hem ordenat més o menys tal  que, els que havien encongit més quedessin a la dreta, i els que havien crescut a la esquerra). Per sort hem trepitjat merda per tenir bona fortuna i hem tornat a la nostra estatura inicial. 

I aquí acaba el realt de com la valenta tanda de M2 es va enfrontar al drac que protegia la tomba del rei perdut, i com així van poder salvar el petit conill princep que estava en mans del Gripau Taruc Tanoca.

Conte contat, conte acabat