Venda de pastissos solidària

recollida-pastissos2

Grans 1 s’organitza perquè tots els infants tinguin joguines

recollida-pastissos2

Hola a tothom! 

Aquest passat dissabte els infants de Grans 1 van estar fent una recollida de joguines solidària. Aquest any, però, el format va ser diferent del de cada any. En comptes de fer una recollida de joguines convencional la tanda de Grans 1 va decidir fer una venda de pastissos per tal d’enviar els guanys als reis d’Orient i que puguin venir amb avió en vés de amb els camells i puguin repartir més regals a més infants. 

Aquesta iniciativa organitzada pels serveis socials va ser tot un èxit (gràcies a la inestimable ajuda, col·laboració i contribució de totes les famílies del movi) i va aconseguir recaptar una suma de 150 euros! Tal com diu la dita: “un petit pas per grans 1 i un gran pas pel nadal”. O alguna cosa així. 

I ja sabeu, si encara us heu quedat amb ganes de col·laborar o no veu poder venir no patiu. Podeu posar-vos en contacte amb els serveis socials a través de la seva web: http://w110.bcn.cat/portal/site/ServeisSocials/