El Movi compleix 55 anys!!!

55

El dissabte 5 de maig vam celebrar el 55 é aniversari del MOVI

Així és estimadíssims lectors i lectores, 55 són ja. L’altre dia vam poder celebrar en germanor aquesta data tant important.

Ara ja fa 55 anys que unes persones van decidir formar aquest meravellós esplai. Avui dia encara està replet de nens i nenes que li donen vida i energia. (L’energia de l’esplai…🎶🎶)

Però deixem de parlar del passat, que aquest dissabte els infants junt amb les seves famílies van anar a l’escola Dolors Montserdà per a dinar tots plegats. Vam quedar a les 14:00 en el patí de l’escola i per tandes vam anar passant per les taules per agafar el exquisit menjar que ens havien preparat les famílies responsables. De primer teníem una amanida self-service, i una gran llesca de pa amb tomàquet amb embotit. Un bon gaspatxo acompanyava l’àpat (i per a qui no li agradava podia refrescar la gola amb refrescs o aigua).

Però crec que tots coincidirem en que la millor part va arribar al final quan arribà el pastís. Ens vam posar tots en rotllana i vam cantar. Un valent i una valenta de petits ens van enfrontar al foc que protegia el pastís i el van apagar.(Va ser una batalla molt ferotge, però els nostres herois van guanyar en un tres i no res)

 

Qui diria que una sorpresa gegant encara estava per arribar?…….. Doncs així és!! Els monitors i les monitores es devien confondre perquè cap d’ells va acabar a la seva tanda!! Però això no va ser cap problema i els nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé a les flamimpiades, xerrades o el que fos.

A les 6 vam tornar tots i totes cap a l’Orlandai on ens vam acomiadar amb molta tristesa després d’aquell gran dia.