Castanyada, primer dia del curs 2017

Castanyes 01

La castanyada arriba amb gran potencia aquest dissabte.

El primer dia de Movi sense contar els follets ja arriba aquest cap de setmana. Que vol dir això? Doncs que tenim la presentació de campanar, la descoberta de monitors i aquest any també s’afegeix la castanyada. “¡Todo en uno!”

Quedeu tots convidats aquest dissabte 28 d’octubre a les 16:00 a la Casa Orlandai on es farà la presentació del campanar i veurem les fotos resum d’aquest estiu. Després els infants aniran a descobrir qui son els monitors i monitores d’aquest nou curs. Mentrestant les famílies motivades amb la ajuda dels joves prepararan les castanyes. Per tant, les famílies que vulguin ajudar en la preparació de les castanyes han d’estar a la casa Orlandai a les 16:30.

I com a última part del dia (però nogensmenys poc important, NI DE BROMA) a les 18:15 començarem la castanyada!!! On hi trobarem el mundialment famós “concurs de panellets”  i l’actuació de la comissió d’esbargiments. No ens oblidem d’una part obvia de la castanyada? UI, L’HORA DE MENJAR!!! Així és com acomiadarem aquest gran dia, gaudint les castanyes i panellets que ens hauran preparat!🍂🍁🌰🍂🍁🌰

….

….

….

Csht, si llegeixes això no ho expliquis a ningú per no crear el caos, però a la comissió de la web ens ha informat la policia que unes castanyeres falses ronden aquests dies per Sarrià. Alerta si en veieu alguna!