54 Aniversari

Titol

Es celebra l’aniversari del Movi i no us creureu què va passar!

Aquest passat dissabte es va celebrar el 54 aniversari del Movi de Sarrià a l’institut Joan Boscà. Per a commemorar aquest magnífic i gloriós dia es va dur a terme una botifarrada que van preparar les famílies. Des de les 12 del migdia van estar els infants i els monitors mirant com es feien a poc a poc les botifarres i les torrades de pa. Mentrestant van anar aprofitant per fer altres activitats com jugar a bàsquet o l’apassionant i arriscada dinàmica de seure a terra i parlar de les coses de la vida, l’univers i tota la resta. 

Durant aquesta estona els més llestos de la tanda de Grans 2 van estar venent dessuadores a tot aquell que hi pogués estar interessat. Les venen per finançar la ruta que volen fer aquest estiu per Portugal. Ja us avancem que han quedat xulíssimes. Si algú encara no en té una o no n’ha tingut prou i necessita més dessuadores a la seva vida (no se sap mai, una dessuadora et pot salvar la vida, o no), podeu posar-vos en contacte amb els monitors i venir-la a recollir a la casa Orlandai. Per uns euros més podeu fer que us la vingui a portar la tanda sencera de Grans 2 i us ballin la macarena en portuguès a la porta de casa vostra. 

Més tard es va dinar en una rotllana en forma d’ou mal fet, expressament, per descomptat. Val a dir que tant la botifarra com el pa amb tomàquet estaven deliciosos. Felicitats Famílies! Al final va aparèixer el pastís del Movi. Com no podia ser d’altre manera el pastís venia amb espelmes, però que no podíem bufar-lo tots, es va enviar un representant de cada estament del Movi: Tandes, Famílies, Monitors, Ex-monitors i fins i tot Pre-Movis.

Després de recollir i fer una extensa sobretaula es va enviar als pares i mares a casa i es va anar a fer activitats de Movi normal. Però de normal no en tenia res. Varen ser unes activitats preparades per la tanda de Mitjans 2, i quines activitats! Primer de tot vàrem aprofitar l’ocasió especial i ens vàrem desplaçar al parc de Cervantes. Ens van separar per grups de països i ens van fer passar per una gimcana d’activitats. Curses d’aigua. Polis i cacos. La mòmia. El bestiabol. I per acabar una macro bandera.

En conclusió, un dia rodó. Com rodons van caure els infants del Movi quan van arribar a casa i es van estirar al llit.

chevron-right chevron-left