Resum de la Nadafest 2017/18

SZK4kI

Eeeeeei famílies, aquí teniu un resumillo de la Nadafest d’aquest any!!

SZK4kI

Com molt bé ja tots sabeu, el dia 16 de desembre vam celebrar el Nadafest, i aquells que no hi éreu us deveu preguntar… I què és això del Nadafest? Doncs bé, es veu que un follet va proposar de canviar de format i un infant va avisar a les monitores (si voleu saber com va anar la història llegiu el campanar!).

Us estareu preguntant que vam fer no? Doncs vam fer un dinar tant i tant i tant bo que per poc i no ens entren els nous jerseis del Movi de com de plens estàvem! També vam fer unes súper representacions tots barrejats i els pares i mares per la seva banda, va ser divertidíssim.

També vam reconèixer tot el treball indispensable de famílies responsables de cada tanda i alguna comissió amb unes flors que feien tant bona olor que pensàvem que tornava a ser estiu…

Per últim les monitores van cantar una cançó molt i molt maca per aquelles monitores que l’any passat van decidir que la seva etapa com a monitora havia acabat.

DLxgeFOswS0h