LA LLISTA D’ESPERA 

La llista d’espera és una llista on estan inscrits tots aquells infants que volen entrar a l’esplai. Moltes vegades els infants entren directament a la tanda on els toca per la seva edat, però a vegades les tandes estan plenes (poden ser d’un màxim de 24), i llavors els infants es queden a la llista d’espera fins que arriben a la primera posició i queda lliure alguna plaça.

Un cop us hagueu inscrit i el vostre formulari estigui enviat rebreu un correu confirmant la vostra inscripció i anunciant-vos en quina posició us trobeu de la llista d’espera.

La llista d’espera segueix un criteri d’ordre molt concret que és el següent: 

En primer lloc col·loquem els infants segons l’ordre en que han enviat formulari. A partir d’aquesta llista ordenada, quan hi ha una plaça lliure es tenen en compte els següents criteris seguint aquest ordre:

 • Necessitats de la tanda per al bon funcionament del grup

  A vegades les tandes poden necesitar infants d’algun perfil determinat per tal de solucionar alguna dinàmica negativa a la tanda. Per exemple: són moltes noies i pocs nois i per tant es prioritzen nois, o hi ha molts infants d’un mateix centre i es prioritzen infants d’ambients diferents…. La raó sempre és afavorir la diversitat i fer que els tandes funcionin de la millor manera possible

 • Casos excepcionals/places reservades a serveis socials i centres de menors del barri 

  Cada tanda té dues places reservades per a infants amb necessitats especials i que sempre deixem obertes. D’aquesta manera el total d’infants que hi haurà a una tanda sempre serà de 22 a no ser que ja hi hagi algun infant que compleixi aquest paràmetre.

 • Germans/es (en el moment en què entra un infant al Movi es prioritza l’entrada del seu germà/na)

  De la mateixa manera que el criteri anterior aquest també hi és per assegurar un compromís amb les famílies que formen una part tan important de l’esplai. Amb aquest criteri pretenem incentivar l’assistència i implicació de les famílies a la vegada que facilitar la logística familiar tant durant l’any com durant les activitats de l’estiu.

 • Fills d’exmonitors i monitores de l’esplai

  Creiem que el Movi de Sarrià és un projecte que es construeix des del barri i el compromís. Amb aquest criteri el que pretenem és assegurar un mínim de famílies que sabem que estaran compromeses i coneixeran el projecte. A més, creiem que és bo que la responsabilitat i compromís que impliquen haver estat monitor estigui premiada i s’incentivi. 

   

 • Ordre d’enviament del primer mail per apuntar-se al Movi.

  Finalment l’ordre més comú a la llista d’espera i per la cual es regeixen la majoria d’infants és la de l’ordre d’arribada. Com abans s’envii el formulari abans s’inscriurà a la llista d’espera i abans entrarà al’esplai. 

I fins aquí la llista d’espera, si teniu qualsevol dubte al respecte no dubteu en enviar un correu a movidesarria@gmail.com