Els follets de Collserola tornen aquest 2017

Img079 (2)

 

Els  follets de Collserola tornen amb ganes de despertar el barri aquest any

“Els follets de CoYserola” creen una nova cançó:

🎶Nascut entre el Besós i el Llobregat,

molt tocat per la humitat

d’una sola cosa pots estar segur

els follets de Collserola han arribat…🎶

Així és senyores i senyors,  els follets de Collserola arriben al barri de Sarrià aquest dissabte! (I amb ells comença la festa major del barri, i encara més important: EL NOU CURS DEL MOVI).

Com cada any els follets de Collserola donen el tret de sortida del nou curs. Aquí és on tots els follets i folletes del Movi es retroben després d’un estiu sense poder-se veure.  Al ser una activitat de la festa major tothom hi està convidat. Si teniu amics i amigues, tiets i tietes, avis i avies.. que vulguin venir ja els hi ho podeu dir sense problemes (Quants més siguem més riurem)

Els infants de l’esplai estan convidats a venir aquest dissabte 30 de setembre a les 10:00 a la plaça Sarrià. Des d’allà farem una rua per tot el barri despertant a la gent que acabarà a la Casa Orlandai on hi haurà un vermut. Les famílies esteu convidades a venir a la casa Orlandai a les 11:45 per a disfrutar també! Recordeu que som follets i folletes de Collserola, i per tant hem de dur roba de colors verdosos (a dalt teniu un dibuix que em va donar un sastre follet del nou model de roba que treuria a la venta). I que no faltin tots els objectes per fer soroll… HEM DE DESPERTAR SARRIÀ!!!