Follets de Collserola

folletos

Afollets-placavui, primer dissabte de la Festa Major de Sarrià, hem despertat un any més el barri amb l’alegria que carcacteritza els Follets de Collserola.

follets-ferrater-2De ben matí, tots els follets ja s’havien llevat amb ganes de Festa Major, i disposats a fer un bon rebombori. Només els faltava una cosa: l’esmorzar! Així que ja han començat a preparar-se per cantar i passejar per tot el barri. Només començar, els follets ja s’han trobat un ferrater molt simpàtic, que treballava ben d’hora pel matí. Després de que el baixés el menjar amb un cistell, han continuat per la seva ruta, despertant a altres veïns, exeptuant els de la plaçeta de Sant Gaietà, que no han mostrat senyals de vida. Passejant pel barri, s’han aturat a la plaça del Consell de la Vila, on han fet unes danses originàries de la seva terra durant una bona estona.

follets-dansesDesprés han continuat cantant per Sarrià, fins que han arribat a plaça de Sant Vicenç, on ja tenien les butxaques a rebentar de caramels. Llavors s’han assegut en rotllana i s’han repartit tot el menjar, per tal de que tothom tingués de tot. Després d’haver-se acabat tots els caramels, els follets encara tenien més gana, i han anat a l’Espai Gardenyes a cruspir-se el fantàstic pica-pica que els havien preparat els més grans del Movi, la tanda de Grans II. Les salades patates que abundaven en aquest aperitiu i els caramels dels veïns de Sarrià  han sigut la combinació perfecta per a sortir disparats a totes les activitats que ens portaven preparades les Festes Majors de Sarrià!

a

follets-majorfollets-gaieta

 follets-tarres